top of page
Jan Knijn

Jan Knijn

Mijn naam is Jan Knijn en ik ben een gepassioneerd en energiek persoon. Contact met mensen geeft me enorm veel energie en ik haal voldoening uit het ondersteunen van anderen om het beste uit zichzelf te halen.

Voorheen had ik een kantoorbaan als accountmanager, maar ik merkte dat stilzitten achter een scherm niet vervullend was. Het contact met klanten daarentegen gaf me veel voldoening en plezier. Dit bracht me ertoe om mijn leven om te gooien, een opleiding tot personal trainer te volgen en zes maanden op reis te gaan om mezelf volledig te resetten. Tijdens deze onvergetelijke reis heb ik intens genoten van de natuur en mijn passie voor klimmen, hiken, kitesurfen en hardlopen.

Teruggekeerd met nieuwe energie ben ik begonnen aan mijn nieuwe avontuur als Personal Trainer. Inmiddels heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende gyms; zo geef ik naast personal training ook groepslessen, bootcamps en verzorg ik voedingscoaching.

Sport is een essentieel onderdeel van mijn leven en geeft me niet alleen fysieke kracht, maar ook een mentale boost. Nu is het mijn missie om jou deze geweldige ervaring ook te laten beleven.

"Keep moving"

bottom of page