top of page
Wouter
personal training Amsterdam

Wouter van Ommen

Mijn naam is Wouter van Ommen (1979) en van huis uit ben ik sportdocent en psychomotorisch therapeut. In het verleden heb ik op Eerste en Eredivisie niveau gehandbald en daardoor weet ik hoe het is om intensief met je lichaam bezig te zijn.

Na het CIOS, de ALO en een opleiding tot psychomotorische therapeut (mensen helpen in het omgaan met hun stoornis), heb ik veel ervaring opgedaan binnen de sportwereld en de psychiatrie. Daarnaast blijf ik de nieuwe ontwikkelingen volgen en heb ik mij o.a. gespecialiseerd in het Optimum Performance Training-model via de NASM. Hiermee kan ik nog gerichter mijn klanten trainen.

Het echte fitness wereldje heeft mij nooit aangetrokken; te commercieel en te weinig persoonlijke aandacht voor de klanten. Ik ben van mening dat ik jou een-op-een beter kan helpen je doelen te bereiken. Daarom ben ik in het voorjaar van 2013 fulltime aan de slag gegaan als personal trainer en heb ik mijn eigen sportstudio in het centrum van Amsterdam geopend.

Voor mij gaat het niet alleen om het sporten, maar ook om de combinatie van een gezond lichaam met een gezonde geest. Dat bereiken we door samen te bepalen welk doel je wilt bereiken. Dat kan van alles zijn: een paar kilo’s eraf, fitter worden of een stok achter de deur. Vanuit mijn professionele achtergrond kan ik tijdens het trainen ook helpen met problemen zoals een eetstoornis of stress.

Ik vind het heerlijk om samen met klanten een doel na te streven. Het geeft mij voldoening om te zien hoe mensen veranderen gedurende het traject en steeds meer vertrouwen krijgen in hun eigen lichaam en kunnen. Ieder mens / lichaam is anders en vergt een andere aanpak; dat is mijn uitdaging! 

"Make it happen"

Jermaine
personal training Amsterdam

Jermaine Pierau

Mijn naam is Jermaine Pierau (1974). Sinds het voorjaar van 2016 ben ik werkzaam als freelance personal trainer bij ‘Personal Trainer Wouter’. Passie voor sport en bewegen heb ik altijd al gehad. In het verleden heb ik diverse sporten beoefend, waaronder voetbal en martial arts. Daarnaast heb ik ruim 10 jaar op wedstrijdniveau ge(kick)bokst.

De kennis die ik in de praktijk heb opgebouwd met het beoefenen van martial arts en fitness wil ik graag delen met anderen. Ik geef al 10 jaar (kick)bokstrainingen in verschillende sportscholen (o.a. Sport City en Club Sportive). Daarnaast heb ik de volgende opleidingen afgerond: Les Mills Bodypump instructor, FitVak Fitness trainer A en Movement & Balance instructeur (MBT). Sinds ongeveer vier jaar ben ik ook werkzaam als personal trainer.

Het leukste aan personal training vind ik de interactie met de klanten. Om ze met mijn kennis en kunde te helpen met iets waar ze zelf moeite mee hebben. Ik ben erg doelgericht ingesteld en vind het dan ook heerlijk om met gemotiveerde klanten aan de slag te gaan. Met mijn kennis en uw doorzettingsvermogen is er geen berg te hoog om samen te beklimmen.

"Just do it"

Kenny
IMG_7126_edited_edited.png

Kenny Ratatsidis

My name is Kenny Ratatsidis and I've been living and working in Amsterdam for the last 2 years. I'm originally from Toronto, Canada. I have over 12 years of professional experience working in the industry, where I initially began working with clients of all different levels looking to achieve their fitness goals. I'm specialized in working with people rehabbing from various different types of injuries and having challenges fitting into traditional exercise. I'm passionate about helping you achieve the results you desire with exercise.

 

I have done the courses

·       Mastery Level Resistance Training Specialist (RTS)

·       Muscle Activation Techniques Specialist (MAT)

 

Lets go for it and: Make it Happen! 

Jan
personal training Amsterdam

Jan Knijn

Mijn naam is Jan Knijn en ik ben een gepassioneerd en energiek persoon. Contact met mensen geeft me enorm veel energie en ik haal voldoening uit het ondersteunen van anderen om het beste uit zichzelf te halen.

Voorheen had ik een kantoorbaan als accountmanager, maar ik merkte dat stilzitten achter een scherm niet vervullend was. Het contact met klanten daarentegen gaf me veel voldoening en plezier. Dit bracht me ertoe om mijn leven om te gooien, een opleiding tot personal trainer te volgen en zes maanden op reis te gaan om mezelf volledig te resetten. Tijdens deze onvergetelijke reis heb ik intens genoten van de natuur en mijn passie voor klimmen, hiken, kitesurfen en hardlopen.

Teruggekeerd met nieuwe energie ben ik begonnen aan mijn nieuwe avontuur als Personal Trainer. Inmiddels heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende gyms; zo geef ik naast personal training ook groepslessen, bootcamps en verzorg ik voedingscoaching.

Sport is een essentieel onderdeel van mijn leven en geeft me niet alleen fysieke kracht, maar ook een mentale boost. Nu is het mijn missie om jou deze geweldige ervaring ook te laten beleven.

"Keep moving"

bottom of page