Testimonials

Na bijna 20 sessies kan ik niet anders zeggen dat dan Wouter een hele goede personal trainer is. Hij biedt een gevarieerd en goed doordacht programma aan, motiveert op de juiste manier (zonder te drillen), geeft adviezen en dat alles in een fijne en cleane ruimte.

Geen wollige verhalen, gewoon knallen!

Ik ben dan ook zeer tevreden over de resultaten en over zijn werkwijze en ga dan ook zeker met hem door!

Willem-Jan
Sinds april train ik bij Wouter en ik kan niet anders zeggen dat ik erg blij ben met hem. De trainingen zijn afwisselend, effectief en ik heb er veel lol in gekregen om steeds een stapje verder te gaan.

Beetje wanhopig na diverse afvalpogingen, kwam ik bij hem terecht. Dankzij Wouter ben ik nu bezig met trainen en voeding, zoals ik het de rest van mijn leven wil doen. Ik heb een hoop geleerd en hij is ook mentaal een hele fijne ondersteuning.

We’re making it happen 😉

Jikke
Wouter traint met veel plezier op ieder moment van de dag, binnen of buiten, in zijn prive-studio of in het park. Maar ook buiten de trainingen om support hij mij om door te sporten en soms loopt hij zelfs een hardloopwedstrijd mee. Wouter is niet alleen sportinstructeur maar ook erg sociaal. Hij heeft een toegankelijke en open persoonlijkheid en biedt graag een luisterend oor. Iets waar ik af en toe dankbaar gebruik van maak tijdens het sporten. Kortom: Wouter is een ontzettend enthousiaste, toegankelijke, sportieve, gedreven trainer waar ik ieder week met plezier heen ga.
Milou
Wouter is een erg enthousiaste trainer, die ik dan ook van harte aanbeveel! De trainingen zijn afwisselend, motiverend en ik moet iedere keer flink aan de slag. ?Hij kijkt echt naar wat zijn klanten nodig hebben en waar de focus moet liggen om doelen te bereiken en pakt het serieus aan. Heel erg fijn.
En niet onbelangrijk: er wordt ook gelachen!
Patty
Al jaren heb ik veel last van mijn onderrug, waarschijnlijk door zwakke buik -en rugspieren. Ik heb daarom de hulp van Wouter ingeschakeld, om samen gericht te kunnen trainen. Wouter heeft een programma gemaakt voor 3 maanden. Ik heb gekozen voor deze vorm van training omdat ik weet dat ik dan ga, er staat ten slotte iemand op mij te wachten! Bovendien trainen we buiten, veel fijner dan zo’n zwetende sportschool. We zijn nog te kort bezig om te kunnen zeggen dat mijn rugklachten over zijn, maar ik vind het fijn om weer actief en regelmatig te sporten.
Leonie
Hulde voor Wouter. De man die er voor zorgt dat ik áltijd ga trainen. Ook als het regent. Ook als ik geen zin heb. En ook als hij mij compleet afmaakt. Mijn buikspieren zijn je dankbaar. En ik ook!
Kim
I couldn’t be happier to be working with Wouter. Together we have achieved every goal that I have set. He has a kind and friendly way of working which is also very motivational. For anyone who wants health and fitness to be a fun part of their life, Wouter is highly recommended. I can’t wait for my next training!
Sara
Vanwege mijn overgewicht was ik de motivatie kwijt geraakt om te sporten c.q. actief bezig te zijn. Het was zeer lastig om sporten weer op te pakken na zo lange tijd niets te hebben gedaan, dus had ik besloten om een personal trainer in te schakelen. Na wat zoek werk kwam ik de site van Wouter tegen en heb hem benaderd en daar heb ik totaal geen spijt van!

Wouter is zeer enthousiast en energiek! Hij zorgt voor een gevarieerde training en motiveert je echt om alles te geven. De trainingen vliegen voorbij en ik voel me daarna super. Elke week dat voorbij gaat zie ik progressie in mijn conditie en krijg ik ook zin en vooral energie van het sporten. Het mooie is dat iedere training anders is, waardoor het sporten voor mij leuk is en blijft. Als je op zoek bent naar een uitdaging en een duwtje in de goede richting dan ben je bij Wouter zeker bij de juiste persoon! Hij zorgt ervoor dat je meer uit jezelf haalt dan je zelf dacht dat je kon. Je grenzen worden verlegd en de begeleiding is super

Sil
Ik ben heel erg tevreden. Zit nu in mijn vierde week training en merk nu al een verschil! De trainingen zijn leuk, afwisselend (lopen, spieroefeningen, boxen, zwemmen etc) en natuurlijk ook zwaar (als je ruim 10 jaar niet meer heb gesport). Ik ben blij dat Wouter je ook echt kan motiveren! Echte aanrader dus!
Jeroen

Na mijn zwangerschap vond ik het moeilijk om weer fit te worden. Ik had weinig zin om te sporten en wist ook niet goed hoe ik weer moest beginnen. 1-op-1 trainen gaf me het duwtje in de rug dat ik nodig had en inmiddels train ik zo’n 13 weken met plezier met Wouter en zijn team. Ik voel me veel sterker en het sporten is eindelijk weer leuk geworden! De trainingen zijn afwisselend en uitdagend, ik ben heel tevreden 🙂

Lianne