top of page
Leonie

"Hulde voor Wouter. De man die er voor zorgt dat ik áltijd ga trainen. Ook als het regent. Ook als ik geen zin heb. En ook als hij mij compleet afmaakt. Mijn buikspieren zijn je dankbaar. En ik ook!"

Lianne

"Na mijn zwangerschap vond ik het moeilijk om weer fit te worden. Ik had weinig zin om te sporten en wist ook niet goed hoe ik weer moest beginnen. 1-op-1 trainen gaf me het duwtje in de rug dat ik nodig had en inmiddels train ik zo’n 13 weken met plezier met Wouter en zijn team. Ik voel me veel sterker en het sporten is eindelijk weer leuk geworden! De trainingen zijn afwisselend en uitdagend, ik ben heel tevreden."

Jeroen

"Ik ben heel erg tevreden. Zit nu in mijn vierde week training en merk nu al een verschil! De trainingen zijn leuk, afwisselend (lopen, spieroefeningen, boxen, zwemmen etc) en natuurlijk ook zwaar (als je ruim 10 jaar niet meer heb gesport). Ik ben blij dat Wouter je ook echt kan motiveren! Echte aanrader dus!"

Willem Jan

Na bijna 20 sessies kan ik niet anders zeggen dat dan Wouter een hele goede personal trainer is. Hij biedt een gevarieerd en goed doordacht programma aan, motiveert op de juiste manier (zonder te drillen), geeft adviezen en dat alles in een fijne en cleane ruimte.

 

Geen wollige verhalen, gewoon knallen!

Ik ben dan ook zeer tevreden over de resultaten en over zijn werkwijze en ga dan ook zeker met hem door!

bottom of page