top of page

Wouter

Jermaine

Lampis

Jan

Wouter van Ommen

Wouter van Ommen

Mijn naam is Wouter van Ommen (1979) en van huis uit ben ik sportdocent en psychomotorisch therapeut. In het verleden heb ik op Eerste en Eredivisie niveau gehandbald en daardoor weet ik hoe het is om intensief met je lichaam bezig te zijn.

Na het CIOS, de ALO en een opleiding tot psychomotorische therapeut (mensen helpen in het omgaan met hun stoornis), heb ik veel ervaring opgedaan binnen de sportwereld en de psychiatrie. Daarnaast blijf ik de nieuwe ontwikkelingen volgen en heb ik mij o.a. gespecialiseerd in het Optimum Performance Training-model via de NASM. Hiermee kan ik nog gerichter mijn klanten trainen.

Het echte fitness wereldje heeft mij nooit aangetrokken; te commercieel en te weinig persoonlijke aandacht voor de klanten. Ik ben van mening dat ik jou een-op-een beter kan helpen je doelen te bereiken. Daarom ben ik in het voorjaar van 2013 fulltime aan de slag gegaan als personal trainer en heb ik mijn eigen sportstudio in het centrum van Amsterdam geopend.

Voor mij gaat het niet alleen om het sporten, maar ook om de combinatie van een gezond lichaam met een gezonde geest. Dat bereiken we door samen te bepalen welk doel je wilt bereiken. Dat kan van alles zijn: een paar kilo’s eraf, fitter worden of een stok achter de deur. Vanuit mijn professionele achtergrond kan ik tijdens het trainen ook helpen met problemen zoals een eetstoornis of stress.

Ik vind het heerlijk om samen met klanten een doel na te streven. Het geeft mij voldoening om te zien hoe mensen veranderen gedurende het traject en steeds meer vertrouwen krijgen in hun eigen lichaam en kunnen. Ieder mens / lichaam is anders en vergt een andere aanpak; dat is mijn uitdaging!

"Make it happen"

bottom of page