top of page

Wouter

Jermaine

Lampis

Jan

Jermaine Pierau

Jermaine Pierau

Mijn naam is Jermaine Pierau (1974). Sinds het voorjaar van 2016 ben ik werkzaam als freelance personal trainer bij ‘Personal Trainer Wouter’. Passie voor sport en bewegen heb ik altijd al gehad. In het verleden heb ik diverse sporten beoefend, waaronder voetbal en martial arts. Daarnaast heb ik ruim 10 jaar op wedstrijdniveau ge(kick)bokst.

De kennis die ik in de praktijk heb opgebouwd met het beoefenen van martial arts en fitness wil ik graag delen met anderen. Ik geef al 10 jaar (kick)bokstrainingen in verschillende sportscholen (o.a. Sport City en Club Sportive). Daarnaast heb ik de volgende opleidingen afgerond: Les Mills Bodypump instructor, FitVak Fitness trainer A en Movement & Balance instructeur (MBT). Sinds ongeveer vier jaar ben ik ook werkzaam als personal trainer.

Het leukste aan personal training vind ik de interactie met de klanten. Om ze met mijn kennis en kunde te helpen met iets waar ze zelf moeite mee hebben. Ik ben erg doelgericht ingesteld en vind het dan ook heerlijk om met gemotiveerde klanten aan de slag te gaan. Met mijn kennis en uw doorzettingsvermogen is er geen berg te hoog om samen te beklimmen.

"Just do it"

bottom of page