Silvia Hofman2019-02-04T17:25:20+00:00

Silvia Hofman

Mijn naam is Silvia Hofman (1981) en ben geboren in Amsterdam.
Een groot deel van mijn leven heeft in het teken van sport gestaan en dat staat het nog steeds.
Ik speel al vanaf mijn jeugd handbal en heb de eer gehad om een lange periode voor het Nederlands team te mogen spelen. Als ex-topsporter kijk ik terug op een geweldige periode die ik nooit had willen missen. De gedrevenheid en de passie voor sport heb ik nooit verloren.

Ik heb verschillende opleidingen gevolgd: sportpsychologie, sportvoeding, Fitvak A, Personal Trainer, Fitvak B, Functional Trainer en Conditietrainer in de (top) sport. Op dit moment volg ik de opleiding Leefstijlcoach. Ik probeer altijd up to date te blijven om mijn klanten optimaal te kunnen begeleiden.
Ik ben bij Wouter als freelancer in dienst en heb daarnaast mijn eigen bedrijf Silviasports. Daarmee verzorg ik al een aantal jaren handbaltraining aan basisschoolkinderen en kinderbootcamps. Ook geef ik sportspecifieke krachttraining aan twee teams van de handbalselectie Aalsmeer en de korfbalselectie van TOP Sassenheim.

Met de kennis en ervaring die ik als topsporter heb opgedaan wil ik mensen helpen hun levensstijl aan te laten passen. Ik weet uit eigen ervaring wat de wisselwerking tussen hoofd en lijf inhoudt en ik vind het super om dat te kunnen overdragen. Het leuke aan begeleiden van mensen vind ik het gezamenlijk toewerken naar een doel. Dat heb ik als teamsporter altijd al gedaan. Als klanten door mijn trainingen en begeleiding gemotiveerd worden een gezonde en sportieve levensstijl aan te nemen, heb ik mijn doel bereikt. Ik denk dat ik u als personal trainer het extra zetje in de goede richting kan geven.

“Let`s get moving!”