Online Bedrijfsfitness

Van COVID naar GOFIT: Online bedrijfsfitness

Voor bedrijven en organisaties bieden wij op maat gemaakte digitale workouts. Onze gediplomeerde personal trainers verzorgen de sporttrainingen live via het gewenste online platform (zoals Zoom en Teams). Met ons GOFIT-programma werken we samen met jou en je collega’s aan een gezonde geest in een gezond lichaam. Dat stimuleert niet alleen een verhoogde productiviteit, maar levert ook een positieve teamspirit op. Daarnaast draagt fit zijn bij aan een sterker afweersysteem, waardoor we minder snel ziek worden.

Interesse?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van ons GOFIT-programma voor jouw bedrijf of organisatie? Stuur vrijblijvend een mail naar: info@personaltrainerwouter.nl We komen graag met je in contact.

Deze bedrijven gingen je al voor:

Timing:

“In het begin was het best even spannend om de camera aan te zetten en mee te bewegen. Onwennig, maar dat gevoel verdween als sneeuw voor de zon met dank aan Wouter en zijn team. De ene naar de andere camera ging aan. De teamspirit schoot omhoog en meer nog de productiviteit.” – Francien

 Zoekhelden:

“Ook de Zoekhelden zijn afgelopen maanden met veel plezier vrijwillig afgemat door drillmaster Wouter. Allemaal vanuit de eigen home-gyms via Zoom! Wil jij, ook in deze tijden van werken op afstand, als bedrijf in beweging komen? Wij raden Wouter van harte aan voor zowel on- als offline work-outs!”

Fugro:

“We all know how important it is to stay fit and healthy especially during these times. If you want to get to know the benefits of online personal training you should definitely try this work out from Personal Trainer Wouter. We already did an online training at FUGA and I can ensure you it is worth it!”

Argenta:

“Wij hebben gedurende de maand november iedere maandag en donderdag een workout aangeboden aan onze medewerkers.
Onder de noemer ‘van COVID19 naar GOFIT20’ verzorgden het team van Personal Trainer Wouter afwisselende en motiverende workouts van 20 minuten rond lunchtijd. Dit was een perfecte manier om twee keer per week samen met collega’s te werken aan fitheid, actief bezig te zijn, even een break te hebben en fun te hebben met elkaar.  In deze periode waarin we allemaal thuis werken en nog meer zitten dan normaal was dit een heel welkome onderbreking van de werkdag. Twintig minuten is goed in te passen tussen de afspraken door en is lang genoeg om even lekker te sporten.”
 
Wouter en Jermaine; bedankt voor jullie enthousiasme en fijne workouts!