Kasper Berkhout

Mijn naam is Kasper Berkhout (1989) en ik ben sinds eind 2017 werkzaam bij Personal Trainer Wouter. Oorspronkelijk kom ik uit het zuiden van het land, Roermond, maar daar heb ik alles achter me gelaten en in Amsterdam ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan. Sinds 2016 ben ik werkzaam als personal trainer en samen met mijn cliënten heb ik veel verschillende doelen bereikt. Van afvallen tot een marathon lopen en van spiermassa opbouwen tot het omgaan met verschillende ziektebeelden.

Door mijn werk als manager van een sportschool in Roermond heb ik erg brede ervaring opgedaan. Hier was ik verantwoordelijk voor het inwerken van stagiaires – NASM, FITVAK!, AALO etc. – en gaf ik veel verschillende lessen waaronder crossfit, HIIT, circuit en spinning. Mijn interesse heeft echter altijd meer op het gebied van personal training gelegen omdat ik er veel voldoening uit haal om, met behulp van een (samen met cliënt) opgesteld plan, doelen van cliënten te behalen.

Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijk plan nodig en is er niet één universele aanpak die voor iedereen werkt. Daarom wil ik graag samen met jou dat op maat gemaakte plan maken en op die manier zorgen dat ook jouw doelen behaald worden!

“Make It Happen”